Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Duo scootmobiel Vermeiren Carpo Limo

Voor zorginstellingen, mensen met een verstandelijke beperking of mensen die gewoon gezellig met zijn tweeën op stap willen gaan is het ideaal: een duo scootmobiel. Heeroma Zorgwinkel heeft vandaag een unieke aanbieding: een Vermeiren Carpo Limo voor de helft van de prijs!

Vermeiren Carpo Limo duo scootmobiel?

Vermeiren Carpo Limo details2 Duo scootmobiel

De naam ‘Limo’ suggereert het eigenlijk al: deze Carpo is langer dan normaal. De scootmobiel biedt erg veel luxe, comfort en de wegligging is fenomenaal. Doordat alle wielen onafhankelijk geveerd zijn zit u altijd goed in de volledig instelbare skai stoelen. Met de Carpo Limo kunt u goed meekomen in het stadsverkeer, maar de scootmobiel is natuurlijk ook zeer geschikt voor comfortabele recreatieve ritjes met zijn tweeën in de natuur. Doordat de scootmobiel voldoende beenruimte biedt en u dankzij de heupgordels altijd stevig zit wordt rijden een pretje. De Limo wordt standaard geleverd met een elektronisch display. Hierop kunt u dag en nacht precies zien hoeveel kilometer de accu’s nog meegaan, onder andere.

Zo goed als nieuwe Carpo Limo in Emmen!

Lijkt het u voor uzelf of uw zorginstelling een praktische en fijne toevoeging om een duo scootmobiel aan te schaffen? Kom dan snel naar Emmen want Heeroma Zorgwinkel heeft een unieke aanbieding!

Deze scootmobiel kost normaal gesproken €8.000,- maar wij doen hem weg voor de helft. DUS SLECHTS €4.000,-. U vindt hem nergens goedkoper!

Is hij veel gebruikt dan? Nee!

De enige kilometers die de duo scootmobiel heeft gemaakt zijn in en uit de winkel en op een beurs geweest. Verder is deze Carpo Limo helemaal nieuw! Kilometerstand: 100km

Vermeiren Carpo Limo details

 

Verdere specificaties van de duo scootmobiel in Emmen:

 • Conditie: zo goed als nieuw
 • Merk: Vermeiren
 • Max. snelheid: 15 kmh
 • Actieradius: 40-50 km
 • Max. belasting: 180 kg
 • Vering: rondom
 • Draaicirkel: 225 cm
 • Totale lengte: 225 cm
 • Totale breedte: 70 cm
 • 105 Ah accu’s
 • 6 maanden garantie

 

 

Ideale oplossing om er weer op uit te gaan

Als u angstig bent om zelf te rijden op een scootmobiel en daarom maar thuis blijft, of het niet (meer) vertrouwt om iemand alleen op pad te laten gaan, dan is dit een ideale oplossing. Voor mensen die naast lichamelijk ook verstandelijk beperkt zijn vanwege bijvoorbeeld Alzheimer kan een duo scootmobiel dé uitkomst bieden. Net als met de auto kunt u (weer) gezellig met zijn tweeën toertochten maken. Zonder moeite, samen uit, samen thuis.

Kom nu een proefrit maken op de Carpo Limo duo scootmobiel!

Vermeiren Carpo Limo Scootmobiel duo

Heeroma Zorgwinkel heeft maar één exemplaar staan, dus wacht vooral niet te lang en kom een testrit maken. Dit unieke model mag weg voor een unieke prijs.

Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Neem vooral uw man, vrouw, vriend, vriendin of een andere naaste mee om samen een rondje te kunnen rijden. Wij adviseren u graag en brengen de duo scootmobiel gratis bij u thuis! Mocht u nog twijfelen: u krijgt 6 maanden garantie op de scootmobiel. Mocht er dus iets onverwacht iets kapot, dan kunt u bij ons terecht. Maar dat was u natuurlijk wel van ons gewend.