Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Een geheel nieuw interieur? Geen probleem!

Heeroma Zorgwinkel staat natuurlijk bekend om zorghulpmiddelen, maar wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een compleet nieuw interieur aan te schaffen? Wij verkopen seniorenbanken met bijpassende fauteuils, vaste fauteuils in verschillende breedtes, gasveer relaxfauteuils of elektrisch bedienbaar. U kunt dus een volledig nieuwe zithoek aanschaffen met b.v. een sta-opfauteuil, een nieuwe bank en een vaste fauteuil, allemaal in dezelfde style en voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor stijladvies van het meubilair of een enkele sta-op stoel komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

De woonkamer: alles voor een passend nieuw interieur

nieuw interieur met sta-op functie in de woonkamer

Momenteel hebben wij een leuke moderne sta-op stoel in de aanbieding van € 795,00 voor € 595,00. Vandaag aanschaffen is vanavond heerlijk ontspannen televisie kijken en uiteraard is de bezorging gratis.

Zo kunt u bij ons verschillende nieuwe en jong gebruikte stoelen kopen in bijna alle soorten, kleuren en maten, maar ook nieuwe seniorenbanken.

Vraagt u in de winkel bijvoorbeeld eens naar de Roma seniorenbank, een stijlvolle aanvulling op uw interieur. U kunt al onze stoelen en banken op maat bestellen en volledig personaliseren door middel van een ruime materiaal- en kleurkeuze.

Wij hebben vijf verschillende soorten seniorenbanken in ons assortiment met een verschillende zitting, zo kunnen we voor ieder postuur een passende oplossing bieden.

Kiest u een nieuwe sta-op stoel? Dan is het ook mogelijk om een bank zonder sta-op additieven bij ons uit te kiezen om de zithoek compleet te maken. Vice versa kunt u bij een seniorenbank uiteraard ook verschillende bijpassende fauteuils bij ons verkrijgen.

Gezellig samen tafelen in een strak nieuw interieur

nieuw interieur sta-op stoel

Niet alleen voor de zitkamer hebben wij verschillende oplossingen om uw zitcomfort te vergroten zonder afbraak te doen aan uw stijl.

U zit waarschijnlijk ook regelmatig aan de eettafel om samen te tafelen, koffie te drinken of een kaartje te leggen. Op zulke momenten is zitcomfort ook erg belangrijk. Wanneer u moeite heeft met opstaan of ondersteuning nodig heeft hebben wij verschillende oplossingen voor u. Net als in de woonkamer kunnen wij uw eethoek ook compleet stylen met bijpassende comfortabele eetkamerstoelen met of zonder hulpfunctie.

De aanhanger mag u thuis laten, wanneer u na een rustige oriëntatie uw ideale set heeft gevonden bezorgen we deze gratis bij u thuis.

Voor een nieuw interieur: Heeroma Zorgwinkel

Kom voor een geheel vrijblijvend interieur advies op maat eens langs in onze winkel te Emmen of Meppel. Probeer verschillende hulpmiddelen uit en kijk wat bij u past, wij denken graag met u mee en helpen u met plezier aan een nieuw interieur dat past bij uw smaak, wensen en behoefte! Ook kunnen wij complete slaapkamers inrichten, met seniorenbedden, hoog-laagbedden, bijpassende kledingkasten en nachtkastjes.