Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Sta-op stoel zomeraanbieding: moderne fauteuil met sta-op functie

Moeite met opstaan? Niet met deze moderne fauteuil met sta-op functie. Heeroma Zorgwinkel heeft enkele exemplaren van dit model weten te bemachtigen voor een leuke prijs, waardoor we een leuke zomeractie kunnen aanbieden.

Sta-op stoel Sevilla

De sta-op stoel is uitgevoerd in stof in de kleur antraciet. Met de eenvoudige bediening, slechts 2 knoppen, kunt u relaxed zitten. Desgewenst met de benen omhoog en daarnaast heeft u hulp bij het opstaan uit de stoel. De stoel heeft een comfortabele zit en kost nu slechts: €595,-!

Wacht niet te lang, want op = echt op. Uiteraard wordt de stoel gratis thuisbezorgd…

Belangrijke kenmerken van de Sevilla sta-op stoel

 • Nieuw
 • Stoffen bekleding
 • Kleur: grijs (antraciet)
 • 1-motorig
 • Sta-op functie
 • Zitdiepte: 50cm
 • Zithoogte: 47cm
 • Zitbreedte: 49cm
 • Rughoogte: 68cm
 • Hoogte stoel: 115cm
 • Breedte stoel: 74cm

De enkele exemplaren die wij voor u hebben weten te bemachtigen zijn allemaal gloednieuw. Door de grijze stoffen bekleding is de stoel tijdloos en past binnen vrijwel ieder interieur. Mocht u toch twijfelen over een eventuele herinrichting van uw zitkamer? Dan hoeft u niet naar een andere winkel! Heeroma Zorgwinkel kan vrijblijvend bij u langskomen en stijladvies geven.

Wij hebben namelijk veel meer te bieden dan alleen zorghulpmiddelen, u kunt ook bij ons terecht voor een volledig nieuwe zithoek passend bij uw smaak, behoefte en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Een bijpassende banksta-op stoel fauteuil Sevilla2
 • Bijpassende stoelen zonder sta-op functie
 • Bijzettafeltjes
 • En nog veel meer…

Kom snel langs in Emmen voor deze fauteuil

Wanneer u gebruik wilt maken van deze zomeraanbieding nodigen we u uit om binnenkort langs te komen in onze vestiging te Emmen. Zoals gezegd is de voorraad van deze sta-op stoelen beperkt, dus wees er tijdig bij.

Mocht u onverhoopt toch de hond in de pot vinden? Geen nood! Naast deze super-zomeraanbieding (een gloednieuwe sta-op stoel voor maar €595,-) hebben wij altijd wel nieuwe en jong gebruikte exemplaren sta-op stoelen op voorraad voor iedereen en iedere beurs. Voel u vrij om eens een kijkje te komen nemen en laat u verrassen. Wij heten u welkom bij Heeroma Zorgwinkel en luisteren graag naar uw verhaal.