Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Traplift? Ook die koopt of huurt u bij Heeroma Zorgwinkel!

Wanneer u moeite heeft met traplopen biedt een traplift uitkomst. Wist u dat u bij Heeroma Zorgwinkel ook aan het juiste adres bent voor een nieuwe of tweedehands traplift die u kunt kopen of huren? Voor ieder budget hebben we mogelijkheden! In het blog van vandaag vertellen we u graag meer hierover.

Traplift van Otolift

otolift in cijfers

De trapliften die wij aanbieden komen van het bedrijf Otolift. Een Otolift traplift is dé meest gekochte traplift van Nederland en niet zonder reden. Het bedrijf biedt voor elke sit

uatie de beste oplossing en eventueel is de traplift al binnen twee weken bij u geplaatst. Wij werken nauw samen met dit bedrijf omdat het goed past bij waar Heeroma Zorgwinkel voor staat.

Het 125 jarige Nederlandse familiebedrijf staat namelijk voor kwaliteit en gemak: u en uw situatie staan centraal bij de aanschaf van een traplift. Otolift heeft monteurs door heel het land, dus er is altijd wel iemand in de buurt die u bij problemen kan bijstaan of meer kan vertellen over de producten.

Een traplift kopen via Heeroma Zorgwinkel

De zorg hulpmiddelen die wij aanbieden, zoals onder meer scootmobielen, rollators en relaxfauteuils, verkopen we op basis van dezelfde principes. We bekijken rustig uw situatie, vraag en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U en uw situatie zijn tijdens een adviesgesprek in onze winkels te Emmen of Meppel altijd leidend.

Wanneer u interesse heeft in een traplift kunt u te allen tijde vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Indien u niet gebeld wilt worden naar aanleiding van uw offerteaanvraag dan wordt dat zowel door ons als Otolift uiteraard gerespecteerd. Over het aanbod mag u zo lang als u nodig heeft rustig nadenken.

traplift huren traplift kopen

Vraag nu informatie aan en ontvang 10% korting!

Dankzij onze samenwerking mogen wij u van Otolift 10% korting aanbieden op de trapliften. De mogelijkheden zijn zo divers dat er voor ieder budget wel een lift beschikbaar is.

  • Wanneer u een nieuwe of tweedehands traplift wilt huren is dit bijvoorbeeld al mogelijk vanaf €70,- per maand. Deze huur is maandelijks opzegbaar.
  • Wilt u liever een exemplaar kopen? Een tweedehands traplift met bochten* is beschikbaar van €2500,- en een nieuwe kunt al kopen vanaf €4500,-.

*Een rechte traplift is goedkoper, wij komen graag uw situatie bekijken voor een passend advies!

Meer informatie?

Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent, dan sturen we u extra informatie. Het enige dat we nodig hebben zijn uw:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer

Op basis daarvan melden we u aan bij Otolift. Zij sturen u de door hen gebruikte (luxe) brochure zodat u straks optimaal geïnformeerd bent voor u een aankoopbeslissing maakt. Komt u er nu nog niet uit? Dan kunt u de brochure gewoon even opbergen in een laatje en hem later nog eens doorbladeren.

Op het moment dat u besluit dat een traplift iets voor u is kunt u aan de hand van uw brochureaanvraag of bij inlevering van de Otolift folder met een stempel van Heeroma Zorgwinkel uw 10% korting verzilveren.

Wilt u liever even persoonlijk horen wat Heeroma Zorgwinkel u kan bieden op het gebied van trapliften en wat voor uw situatie de beste mogelijkheid is? Loop dan eens binnen bij ons in Emmen of Meppel, voel u welkom! In Emmen kunt u er ook alvast een komen uitproberen.