Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Lichtgewicht rollator gratis bij aanschaf nieuwe Breeze C scootmobiel!

Bent u toe aan een nieuwe scootmobiel die veelzijdig is, niet teveel kost en daarnaast ook nog een ideale lichtgewicht rollator oplevert? Dan komt u al snel terecht bij de Afikim Breeze C scootmobiel!

Lichtgewicht rollator gratis

Tot en met 30 juni hebben we een mooie aanbieding: bij aanschaf van een nieuwe Breeze scootmobiel krijgt u een Server lichtgewicht rollator ter waarde van €299,- cadeau.

Server lichtgewicht rollator

Lichtgewicht rollator

Rehasense brengt met de Server een hoogwaardig model lichtgewicht rollator op de markt. De Server is zeer gemakkelijk in te klappen en door de automatische vergrendeling is hij veilig en eenvoudig weg te zetten. Het optimaal uitgebalanceerde aluminium frame van de opvouwbare rollator maakt van de Server een mooie en degelijke verschijning.

In standaard vorm heeft de lichtgewicht rollator een zacht rubberen loopvlak, desgewenst te vervangen door dikkere nog zachtere banden of luchtbanden.

Enkele eigenschappen van de Server:

  • De remmen zijn zeer licht bedienbaar
  • Wordt geleverd met een grote boodchappenmand
  • Tot 150 kilogram gebruikersgewicht

afikim breeze C scootmobiel

Afikim Breeze C scootmobiel

Zoals in een eerder blog al vermeld: de compacte, Breeze C van Afikim is een echte Allrounder.

Het model heeft een variabel in te stellen topsnelheid van 15 km/h en een actieradius van 35 tot 55 km, afhankelijk van de soort accu’s die u kiest en die passen bij uw gebruik.

De Breeze C maakt gebruik van de laatste technologie en is door het fraaie design een lust voor het oog. De compacte scootmobiel heeft een kleine draaicirkel en is bestand tegen alle (weers-)omstandigheden, hij blijft immer betrouwbaar en stabiel.

Omdat de scootmobiel voorzien is van schokdempers en een volledige vering is elke rit een plezier. Met de standaard gemonteerde boodschappenmand kunt u direct op pad.

Mocht u onverhoopt een noodrem moeten maken? Dan hoeft u met de Breeze C niet in paniek te raken. Door de gemonteerde schijfrem staat de Afikim Breeze in een oogwenk stil, zelfs wanneer u de controle even kwijtraakt.

Enkele eigenschappen van de Breeze:

  • topsnelheid: 15 kilometer per uur
  • actieradius accu’s: 25 – 55 kilometer
  • maximaal gewicht: tot 135 kilogram
  • draaicirkel: 150 centimeter


De gratis Server rollator is niet het enige voordeel, de Breeze C Scootmobiel kost slechts €2.995,-! (i.p.v. €3.314,-) 

Voel u welkom, kom langs, ‘See Me’!

See Me Set

Bij ons staan kwaliteit & veiligheid voorop. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met See Me. Dat betekent zoveel als: ‘zie mij!’. Dit is een opvallende hoes voor de hoofdsteun en een rekbare schijf voor achterop de stoel. Door de fel oranje kleuren bent u heel goed zichtbaar voor het overige verkeer.

De bovenstaande aanbieding geldt nog tot 30 juni, dus voel u welkom om deze maand een kijkje te komen nemen bij Heeroma Zorgwinkel in Emmen of Meppel. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk, zowel ons advies als producten zijn degelijk en eerlijk. Wij garanderen u dat uw Breeze C scootmobiel & lichtgewicht rollator goed zijn en blijven met onze servicemogelijkheden en standaard garantie. Tot slot, het is mogelijk om uw oude vervoermiddel bij ons in te ruilen. Wij vertellen u graag meer hierover in de winkel!