Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Bent u toe aan een nieuwe sta-op-stoel?

Heeroma Zorgwinkel heeft in Emmen en Meppel een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogstaande sta-op-stoelen. Wij hebben nieuwe relaxfauteuils die we volledig voor u kunnen personaliseren, maar we hebben ook jong-gebruikte stoelen op voorraad.

Het assortiment in de webshop is slechts een beperkte selectie van de vele modellen en mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt. Bent u op zoek naar een sta-op-stoel met specifieke kenmerken? Dan kunnen wij dat ongetwijfeld voor u regelen! Kom langs en laat u volledig vrijblijvend adviseren.

sta-op-stoel actie

AANBIEDING Dallas Deluxe Relax | €1.495,-

Nieuwe en jong-gebruikte relaxfauteuils

Bent u op zoek naar een nieuwe sta-op-stoel? Dan bent u aan het juiste adres! Ons aanbod bestaat uit stoelen van een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben veel modellen van onder meer de volgende drie toonaangevende Nederlandse en buitenlandse fabrikanten:

  • Golden Technologies
  • DS Meubel
  • Doge collections.

Alle relaxfauteuils van deze merken kunnen naar uw specifieke wensen worden samengesteld of aangepast. Het maakt niet uit of u een leren of stoffen stoel wilt, een stoel met één, twee of drie motoren, een klassieke of moderne stoel, met of zonder gasveer: er staat voor ieder wat wils in onze showroom. Qua uitvoering wordt de sta op stoel volledig op maat gemaakt, door de zeer ruime keuze in modellen, stoffen, leder en kleuren is er voor vrijwel iedere smaak een sta-op-stoel beschikbaar.

Jong-gebruikte sta-op-stoel

Sta-opstoel zwart leer, jong-gebruikt | €550,-

Sta-op-stoel gratis thuisbezorgd

Bij Heeroma Zorgwinkel betaalt u niet voor het bezorgen van een nieuwe of jong-gebruikte stoel. Ook de voorrijkosten bij een eventuele reparatie zijn voor onze rekening. Service en zekerheid staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst, daarom is het ook mogelijk om bij ons een verzekering af te sluiten. Voor een klein bedrag per maand bent u ervan verzekerd dat uw zitcomfort gewaarborgd blijft. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje…

Biedt uw oude stoel niet de juiste ondersteuning? Zit deze niet lekker (meer)? Of bent u er gewoon op uitgekeken?

Wacht met weggooien! Uw oude stoel is bij Heeroma Zorgwinkel namelijk geld waard. Wanneer u bij ons een sta-op-stoel koop kunt u uw oude stoel inruilen.

Relaxfauteuil

 

Uw interieur afstemmen op uw nieuwe sta-op-stoel?

Als u een sta-op-stoel helemaal gepersonaliseerd in huis haalt moet deze natuurlijk niet vloeken met uw oude bank. Wij kunnen u hierin tegemoet komen met ons assortiment aan additionele producten. Voor een bij uw stoel passend bankstel hoeft u dus ook niet verder te zoeken.

Meer informatie over onze stoelen?

Voel u welkom en kom binnenkort eens langs in Emmen of Meppel! Daar kunt u rustig bekijken wat u mooi vindt, welke stoel het beste zit en hoe u deze volledig naar uw smaak kunt (laten) samenstellen.

Wanneer u een goede sta-op-stoel wilt hebben en daar rustig de tijd voor wilt nemen moet u bij Heeroma Zorgwinkel zijn. Altijd eerlijk en persoonlijk advies over ieder hulpmiddel. Dat is waar Heeroma Zorgwinkel voor staat.

Heeroma Zorgwinkel Emmen | Meppel
Dordsestraat 33 | van Oldenbarneveldstraat 1
7811 LA Emmen | 7942 HS Meppel
0591 – 64 55 10 | 0522 – 23 04 71

www.heeromazorgwinkel.nl