Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Scootmobiel onderhoud

Scootmobiel onderhoud en scootmobiel reparatie zorgt ervoor dat u veilig en vertrouwd de weg op gaat. Wilt u voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan, dat de remmen van uw scootmobiel het niet doen of dat één van uw wielen los komt te zitten? Lees dan snel dit blog om erachter te komen waar wij zoal op letten en hoe u zichzelf onnodige kosten én ongelukken kunt besparen!

Scootmobiel onderhoud

In de winter bent u waarschijnlijk iets minder vaak op pad met uw scootmobiel. Daarom kunt u gebruik maken van deze periode om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw scootmobiel. Zodoende staat uw scootmobiel bij het aanbreken van het mooie weer dan veilig en netjes voor u klaar. Dit kunt u doen bij een expert als Heeroma Zorgwinkel. Bij de scootmobiel keuring wordt deze van top tot teen nagekeken en schoongemaakt, onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn worden in kaart gebracht en in overleg met u vervangen indien noodzakelijk.

Het is belangrijk om uw scootmobiel jaarlijks te laten controleren op mankementen en eventuele aanwezige gebreken te repareren. Gebreken zijn niet altijd zichtbaar, maar kunnen wel grote gevolgen hebben. Wees dit voor. 

 

scootmobiel reparatie

Wat gebeurt er tijdens een onderhoudsbeurt van een scootmobiel?

Wij letten onder meer op de volgende belangrijke punten tijdens de keuring:

  • Accu’s
  • Bedrading & verlichting
  • Banden, wielen & andere bewegende delen
  • Remmen
  • Stoel
  • En koolborstels (motorfunctie)

Alle bewegende delen worden gesmeerd en daarnaast wordt uw gehele scootmobiel ook grondig schoongemaakt.

Bij ons zit u niet vast aan een onderhoudscontract. 

Scootmobiel onderhoud

Scootmobiel reparatie van alle merken scootmobielen

Voor reparatie en aanpassing hanteren wij een uurtarief van €35,-. Voor aanvang van de reparatie of de aanpassing krijgt u van ons te horen wat de materialen kosten en krijgt u een inschatting van hoeveel tijd de klus zal kosten, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Helder en transparant, dat vinden wij vanzelfsprekend.

Het stellen van een diagnose kost € 35,- dat bedrag wordt in mindering gebracht op de eindfactuur als wij de reparatie voor u uitvoeren.

Halen en brengen binnen de Gemeente Emmen is gratis, daarbuiten hanteren wij een kilometertarief van € 0,19 de kilometer en bij reparatie wordt dat in mindering gebracht op de eindfactuur.

scootmobiel reparatie scootmobiel onderhoudscootmobiel reparatie

Een nieuwe scootmobiel kopen

Als u op zoek bent naar een scootmobiel, bent u natuurlijk ook welkom. Wij hebben een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte scootmobielen. Wij gaan samen met u kijken welke soort scootmobiel het beste bij u en uw situatie past en wat we niet hebben zoeken we voor u op. Wij ruilen uiteraard ook in, een scootmobiel, auto, fiets behoren ook tot de mogelijkheden. Ook voor accessoires kunt u bij Heeroma Zorgwinkel terecht. Neem eens een kijkje in onze webshop, kom gezellig langs in onze winkel te Emmen of Meppel of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Neem vrijblijvend contact op voor, onder meer, scootmobiel onderhoud of een scootmobiel reparatie.