Betaalbare kwaliteit op het gebied van hulpmiddelen.

Sta-op-stoel of relaxfauteuil kopen of huren

Heeft u moeite met opstaan, dan biedt een sta-op-stoel oftewel een relaxfauteuil uitkomst. U kent het vast wel, na een poosje televisie kijken ziet u er tegenop om op te staan. De moeite die het u nu kost kunt u grotendeels wegnemen met een sta-op-fauteuil van Heeroma Zorgwinkel. Zo’n sta-op-stoel helpt u om gemakkelijker in de benen te komen en gelijktijdig comfortabeler in een gezonde zithouding te zitten. In dit bericht informeren wij u over ons assortiment, waar u bij de aanschaf op kunt rekenen en op moet letten.

Breed assortiment sta-op stoelen

Bij Heeroma Zorgwinkel heeft u de keuze uit diverse nieuwe relaxfauteuils, ook kunnen wij u met bijbehorende accessoires van dienst zijn. Denk bij dat laatste aan:

 • Massagekussens met warmte
 • Nekkussens met massage
 • Ergonomische handgrepen
 • Ringkussens
 • en stoelbeschermers.
Sta-op-stoel beschermer

Vida stoelbeschermer €11,95 p/s

Nieuwe relaxfauteuil op maat

Bij Heeroma heeft u de keuze uit een breed assortiment klassieke maar ook zeker moderne sta-op-stoelen. Wat vooral belangrijk is, is dat uw keuze vooral een stoel is die bij u past. Iedereen is anders, daarom bekijken wij iedere situatie rustig en grondig om de beste oplossing voor u te vinden. Het laatste dat wij immers willen is dat de stoel niet lekker zit of dat u erin gaat hangen, met alle risico’s op andere klachten van dien. In onze winkel vindt u een selectie van de beschikbare modellen zodat u kunt uitproberen welk model bij uw optimale zithouding past.

Iedere nieuwe sta-op-stoel kunnen we in bijna alle kleuren en maten voor u samenstellen. Bovendien kunnen veel onderdelen, zoals rug-stiksel, soorten arm, soorten onderstel enzovoort naar wens worden samengesteld. Onze fauteuils worden handmatig door een Nederlandse fabrikant gemaakt. 

Wanneer u dé sta-op-stoel heeft gevonden bekijken we samen de opties. Van de kleur, de exacte maten, stiksels tot de poten: de keuze is zeer ruim.

Heeft u een oude stoel? Dan kunt u deze uiteraard bij ons inruilen. Uw oude stoel is geld waard bij de aanschaf van een nieuwe! Ook hebben wij bijpassende fauteuils en bankstellen beschikbaar om uw inventaris (weer) volledig op elkaar af te stemmen. Als alles naar wens is samengesteld wordt de stoel gratis bij u thuisbezorgd.

sta-op-stoel relaxfauteuil

Een kleine greep uit ons assortiment: Dallas relaxfauteuil met draaipoot €2.352,-

relaxfauteuil sta-op-stoel

Sta-op-stoel Noella €850,-

 

Heeroma Zorgwinkel heeft een goede service hoog in het vaandel staan. De volgende dingen kunt u als klant van ons verwachten:

 • Uw oude stoel is geld waard
 • Geen voorrijkosten bij reparatie
 • Verzekering van uw stoel mogelijk
 • Gratis thuisbezorgd

Ook is het mogelijk om een sta-op-stoel van ons te huren.

relaxfauteuils of sta-op-stoelen

Wells sta-op-fauteuil €1.989,-

Denk erom bij een relaxfauteuil of sta-op-stoel

Er zijn veel verschillen, die op het eerste oog niet opvallen. Laat u daarom goed informeren in de winkel. Een goed voorbeeld waar u op moet letten is of u een enkele of dubbel gemotoriseerde stoel wilt hebben.

Het verschil?

 • Een sta-op-stoel met enkele motor beweegt het voet en rug gedeelte gelijktijdig
 • Een sta-op-stoel met dubbele motor kan het voet en rug gedeelte afzonderlijk bewegen
 • Een sta-op-stoel met 3 motoren heeft een extra kantelfunctie, voor het verplaatsen van het gewicht op het zitvlak bij langdurig zitten. Deze stoelen vallen onder het huismerk Doge.

Als u dus de voeten omhoog wilt hebben, maar niet gelijktijdig achterover wilt leunen dan kunt u het beste voor een relaxfauteuil met minimaal twee motoren gaan. Dit is één van de belangrijke verschillen die u in uw achterhoofd zou moeten houden, verder informeren we u natuurlijk graag over de opties in onze winkels.

Uw sta-op-stoel of relaxfauteuil nu uitzoeken?

Neem een kijkje in onze webshop of kom langs bij Heeroma Zorgwinkel in Emmen of Meppel. U bent van harte welkom om uit te proberen of ook uw zitcomfort verbetert met een sta-op-stoel of relaxfauteuil op maat!